Altay Beşiktaş - Fenerbahçe, yabancı kaleci arıyor! - Fenerbahçe (FB - Altay, beşiktaş'a ligdeki ilk yenilgisini tattırdı;

Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Haftaya averajla lider giren beşiktaş, deplasmandaki altay maçında son oynadığı adana demirspor maçının ilk 11'inde 6'sı zorunlu . Regardez l'évènement süper lig turque: İzmir ekibi, beşiktaş'ı 23 yıl sonra yendi.

Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Süper Lig'in 10. haftasındaki derbide BeÅŸiktaÅŸ
Süper Lig'in 10. haftasındaki derbide Beşiktaş from www.veryansintv.com
Altay, beşiktaş'a ligdeki ilk yenilgisini tattırdı; Haftaya averajla lider giren beşiktaş, deplasmandaki altay maçında son oynadığı adana demirspor maçının ilk 11'inde 6'sı zorunlu . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Scores, statistiques et commentaires en temps réel. İzmir ekibi, beşiktaş'ı 23 yıl sonra yendi. Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Regardez l'évènement süper lig turque: Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü.

Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Haftaya averajla lider giren beşiktaş, deplasmandaki altay maçında son oynadığı adana demirspor maçının ilk 11'inde 6'sı zorunlu . Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Regardez l'évènement süper lig turque: Scores, statistiques et commentaires en temps réel. İzmir ekibi, beşiktaş'ı 23 yıl sonra yendi. Altay, beşiktaş'a ligdeki ilk yenilgisini tattırdı;

Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Scores, statistiques et commentaires en temps réel. Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Haftaya averajla lider giren beşiktaş, deplasmandaki altay maçında son oynadığı adana demirspor maçının ilk 11'inde 6'sı zorunlu . Regardez l'évènement süper lig turque:

İzmir ekibi, beşiktaş'ı 23 yıl sonra yendi. Ricardo Quaresma Vitoria Guimaraes'te
Ricardo Quaresma Vitoria Guimaraes'te from icdn.ensonhaber.com
İzmir ekibi, beşiktaş'ı 23 yıl sonra yendi. Altay, beşiktaş'a ligdeki ilk yenilgisini tattırdı; Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Scores, statistiques et commentaires en temps réel. Regardez l'évènement süper lig turque: Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Haftaya averajla lider giren beşiktaş, deplasmandaki altay maçında son oynadığı adana demirspor maçının ilk 11'inde 6'sı zorunlu .

Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 .

Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. İzmir ekibi, beşiktaş'ı 23 yıl sonra yendi. Regardez l'évènement süper lig turque: Altay, beşiktaş'a ligdeki ilk yenilgisini tattırdı; Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Scores, statistiques et commentaires en temps réel. Haftaya averajla lider giren beşiktaş, deplasmandaki altay maçında son oynadığı adana demirspor maçının ilk 11'inde 6'sı zorunlu . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

İzmir ekibi, beşiktaş'ı 23 yıl sonra yendi. Altay, beşiktaş'a ligdeki ilk yenilgisini tattırdı; Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Haftaya averajla lider giren beşiktaş, deplasmandaki altay maçında son oynadığı adana demirspor maçının ilk 11'inde 6'sı zorunlu .

Haftaya averajla lider giren beşiktaş, deplasmandaki altay maçında son oynadığı adana demirspor maçının ilk 11'inde 6'sı zorunlu . Muslera: Altay efsane olabilir - Internet Haber
Muslera: Altay efsane olabilir - Internet Haber from i.internethaber.com
Scores, statistiques et commentaires en temps réel. Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . İzmir ekibi, beşiktaş'ı 23 yıl sonra yendi. Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftaya averajla lider giren beşiktaş, deplasmandaki altay maçında son oynadığı adana demirspor maçının ilk 11'inde 6'sı zorunlu . Altay, beşiktaş'a ligdeki ilk yenilgisini tattırdı; Regardez l'évènement süper lig turque:

Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 .

Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Altay, beşiktaş'a ligdeki ilk yenilgisini tattırdı; Regardez l'évènement süper lig turque: Haftaya averajla lider giren beşiktaş, deplasmandaki altay maçında son oynadığı adana demirspor maçının ilk 11'inde 6'sı zorunlu . Scores, statistiques et commentaires en temps réel. İzmir ekibi, beşiktaş'ı 23 yıl sonra yendi.

Altay Beşiktaş - Fenerbahçe, yabancı kaleci arıyor! - Fenerbahçe (FB - Altay, beşiktaş'a ligdeki ilk yenilgisini tattırdı;. Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Regardez l'évènement süper lig turque: Haftaya averajla lider giren beşiktaş, deplasmandaki altay maçında son oynadığı adana demirspor maçının ilk 11'inde 6'sı zorunlu . İzmir ekibi, beşiktaş'ı 23 yıl sonra yendi.